Besplatne radionice za trudnice, mame i tate svakog meseca u Fit i zdrava mama studiu, ul. Stojana Protića 48.

Deseto izdanje je izgledalo ovako...

 

FIT I ZDRAVA MAMA zahvaljuje svim budućim mamama koje su učestvovale na našem destom izdanju u subotu 28. novembra. One koje su došle u hotel Jump Inn dobile su poklončiće i imale priliku da nas vide uživo, a one koje su nas gledale od kuće i postavljale pitanja naročito su nam drage jer su imale strpljenja za naše kašnjenje od dvadeset minuta! Hvala i jednima i drugima.

I umesto da mi rezimiramo za vas, prenosimo ovde neke od komentara učesnica:

 

"Drage organizatorke, lepo sam se provela i naučila dosta stvari koje nisam znala.

Najviše su mi se dopale i najkorisnije su mi bile radionice na temu motornog razvoja deteta u prvih godinu dana i psihofizička priprema ​za porođaj. Ne kažem da ostale radionice nisu bile zanimljive, ali ove dve su popunile rupe u mom znanju, inspirisale me da idalje čitam na tu temu. Takođe, psihološka radionica mi je pomogla da shvatim neke stvari vezane za odnos majke, oca i deteta, mada mi je jasno da ne postoji dovoljno dobra priprema za sve što nas čeka, da možemo samo da se volimo i razgovaramo i idemo dan po dan :) Sve radionice su me inspirisale na dugačak razgovor sa suprugom, koji na žalost nije mogao da prisustvuje jučerašnjem forumu i oboje smatramo da je jako korisno što sam ga pohađala i osećamo se sigurnije saznavši nove informacije..." Jelena

 

"Dragi organizatori,

Radionice su bile vise nego korisne i praktične. Hvala vam na puno divnih saveta koje smo dobile, kao i na divnim poklonima! :-)
Najzanimljiviji mi je bio deo u vezi sa samim tokom porođaja i porodilištem er je to tema o kojoj se najmanje u praksi zna a iskustva žena na porođaju su razna i umeju da zvuče previše subjektivno i traumatično. Takođe mi se jako dopalo predavanje fizioterapeuta i psihologa." Tijana

 

"Draga Dušice,

Pošto mi je ovo drugi put da prisustvujem Forumu moram da kažem da je ovaj put radionica ostavila mnogo bolji utisak nego pre dve godine. Mnogo mi se više sviđa koncept kada smo svi zajedno nego podeljeni u grupe jer tako neko postavi pitanje npr.koje ne bi palo na pamet nekom iz naše grupe a jako je korisno. (...)

Zaista još jednom sve pohvala za održan Forum, osećala sam se jako prijatno.

Moram da napomenem da je i poklon torba zaista korisna i potrebna budućim mamama tako da pohvale i za tu ideju.

Imam jedno pitanje, da li ćete na sajtu postaviti snimak sa Foruma kako bih mogla da odslušam sve do kraja?" Mirjana

 

Do sledećeg izdanja radionica, molimo vas da nam pišete, pitajte sve što vas zanima i reč ponovo dajemo vama. Nadamo se da ćemo u pisanoj formi uspeti da pokrijemo sve one teme za koje nismo imale previše vremena u subotu.

 

Još jednom: hvala vam na učešću!

Dušica i Ivana