Besplatne radionice za trudnice, mame i tate svakog meseca u Fit i zdrava mama studiu, ul. Stojana Protića 48.

Fit i Zdrava Mama Programi

Fit i Zdrava Mama Programi

U sklopu programa „Fit i zdrava mama“ u ponudi imamo "Prenatal yogu/pilates - vežbe za trudnice" kao i "Psihofizičku Pripremu za trudnice". Oba programa održavaju se dva puta nedeljno na dve lokacije na Vračau i Novom Beogradu, kao i online putem aplikacije Zoom.

Prenatal yoga sa mixom pilates vežbi može se pohađati od 12. nedelje trudnoće, dok se na Psihofizičku Pripremu kreće od 30. nedelje trudnoće. Radi se u malim grupama i ono što ove časove čini posebno vrednim je interakcija trudnica, deljenje iskustava i međusobna podrška koju dele. 

Tokom prenatal vežbi,  trudnice vežbaju tehniku disanja koja im olakšava trudnoću, uče i praktikuju relaksaciju, a najveći deo časa jesu fizičke vežbe mixa pilatesa i joge za koje se ispostavilo da su ne samo korisne već i da izuzetno prijaju ženama u drugom stanju.

Psihofizička priprema obuhvata edukaciju  o tehnikama disanja za porođaj, tipovima porođaja, procedurama u porodilištu a jedan deo časa posvećen je razgovorima kroz koje se trudnice informišu šta ih sve u praktičnom smislu čeka pred sam odlazak u porodilište, kao i šta sve mogu da očekuju tokom porođaja.

Dušica Dišić, autor ovog programa, mlada je babica i sertifikovani instruktor psihofizičke pripreme sa prenatal pilatesom i jogom. Za deset godina postojanja ovog programa edukovala je više hiljada trudnica, a u decembru 2014. godine i sama je postala mama. Program „Fit i zdrava mama“ se odvija u okviru Fit i zdrava mama studija, ul. Stojana Protića 48 na Vračaru, i u Trening centru u bloku 70A na Novom Beogradu. Sve trudnice kojima naša lokacija ne odgovara ili ne žive u Beogradu, naše programe mogu pratiti i online preko aplikacije Zoom. 

Prijava i sve informacije obavlja se putem email adrese: prijava@bebipatrola.rs