Besplatne radionice za trudnice, mame i tate svakog meseca u Fit i zdrava mama studiu, ul. Stojana Protića 48.

O nama

Udruženje „Fit i zdrava mama“ osnovano je 2011. godine sa ciljem edukacije trudnica na temu zdrave trudnoće i adekvatne psihofizičke pripreme za porođaj. Do sada je održano devet izdanja radionica o zdravoj trudnoći, koncipiranih u vidu besplatnih predavanja i edukativnih radionica za trudnice (prvo izdanje je održano u martu 2011).

Svaki naš događaj je privukao u proseku 150 trudnica, a iz izdanja u izdanje nam se pridružuje i sve veći broj budućih očeva zbog čega nam je izuzetno drago.

Tokom drugog izdanja Foruma u novembru 2011. godine, započele smo i humanitarnu akciju prikupljanja bebi opreme i do sada smo poklonile bebi odeću, opremu i igračke opštini Bor i bolnici Zvezdara u Beogradu.

Autor projekta i osnivač udruženja „Fit i zdrava mama“ je Dušica Dišić Kovačević, mlada je babica i sertifikovani instruktor psihofizičke pripreme sa prenatal pilatesom i jogom. U poslednjih 6 godina (koliko postoji njen program pripreme „Fit i zdrava mama“. U  okviru ginekološke ordinacije „Dr. Mladenović“ i u Life centru na Novom Beogradu) edukovala je više od 500 trudnica, a u decembru 2014. i sama je postala mama.

Ivana Misirlić-Bigard, koautor projekta i spiritus movens ovih radionica je filolog po struci, ali se u ovom projektu pronašla u potpunosti kao mama dvoje dece i fit i zdrava trudnica. Dvostruka je polaznica programa „Fit i zdrava mama“.

Kontakt:

Dušica Dišić Kovačević 064/ 27 66 002